¡Participando en Colombiamoda!

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En mi último evento mozambiqueño, una de las participantes se fue impresionada con mi proyecto social: ella habló con sus compañeras en Inexmoda, y para apoyar a Vía Cocina – Food Train con la búsqueda de fondos, ¡me invitaron a participar el 22-24 de julio en Colombiamoda!

¡Allí estuve con mi brigada entusiasta de cocineros y chefs voluntarios, vendiendo cocina étnica de Tailandia, Corea y Túnez, hecha con productos locales, ¡siempre pensando en la saludable! También preparamos 200 muestras gastronómicas para la sala de prensa, con la colaboración de productores locales: Sergio Moreno-Mora con sus champiñones Orellanas; Ana María Duque V. con sus tomates perla La Pradera; ¡y queso de cabra de Marinilla Antioquia!

Fue una gran oportunidad que no habría podido aceptar sin la solidaridad de más de 20 voluntarios de varias escuelas gastronómicas, de chef cocineros y otras personas interesadas en participar en el proyecto social a largo plazo.

Y todavía sin mi propio espacio para trabajar, conté con el gran apoyo de mis compañeros en Icomer, Taller Escuela de Alimentos, y Edelweiss, ¡donde preparamos los platos con una logística impresionante!

¡Muchas gracias a todas y a todos por sus colaboraciones, con un gran agradecimiento de corazón al equipo tan especial de Inexmoda! Su apoyo es una bendición, ¡y espero poder seguir colaborando con ustedes en futuras actividades!

In my last Mozambican event, one of the participants left impressed with the social aspects of Vía Cocina – Food Train: when she got back to the office, she spoke with her colleagues at Inexmoda, and to support my project with the opportunity to raise more funds, they invited me to participate in Colombiamoda from July 22nd-24th!

I was there with an enthusiastic brigade of volunteer chefs and cooks, selling delicious ethnic dishes from Thailand, Korea and Tunisia, transforming local products into healthy alternatives! We also prepared a colourful sample of gastronomy for 200 in the press room, with product support from local producers: Sergio Moreno-Mora with his exquisite oyster mushrooms Orellanas; Ana María Duque V. with her pearl tomatoes La Pradera; and hard to find fresh goat cheese from Marinilla Antioquia!

This was an incredible opportunity that I couldn’t have accepted without the support of more than 20 volunteers from various culinary schools, chefs and other contacts who are interested in participating in my social project over the long term. And as I’m still without a kitchen of my own in Medellín, I am grateful to have the support of Icomer, Taller Escuela de Alimentos, and Edelweiss, where we prepared the dishes with extreme logistics that would baffle just about anyone in the industry!

Thank you so much to everyone that came together to make this work, and a very special thank you to the incredible team at Inexmoda, your support has been a blessing and I look forward to building this relationship over time!

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